Δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ (αρχείο PDF)

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3(3)(α) και 3(3)(β)(iv) ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ 2010 ΕΩΣ 2017 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ.  

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ειδοποιούνται όλοι οι Εγγεγραμμένοι και Αδειούχοι Κτηματομεσίτες ότι στις 28 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Σάββατο, θα διεξαχθούν εκλογές για ανάδειξη του Προέδρου και των τριών Αιρετών Μελών του Συμβουλίου για την επόμενη τριετή θητεία. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στα ακόλουθα εκλογικά κέντρα, καθ’ οιανδήποτε ώρα από τις 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

  • Επαρχία Λευκωσίας – Ξενοδοχείο Hilton Park Nicosia, Αχαιών 1, 2413 Έγκωμη.
  • Επαρχία Λεμεσού – Ξενοδοχείο Crown Plaza, Προμαχών Ελευθερίας 2, 4103 Λεμεσός
  • Επαρχία Λάρνακας – Ξενοδοχείο Radisson Blu,  Ατλαντίδων 2, 6058 Λάρνακα.
  • Επαρχία Πάφου – Ξενοδοχείο Annabelle, Λεωφόρος Ποσειδώνος 10, 8042 Πάφος.
  • Επαρχία Αμμοχώστου – Ξενοδοχείο Constantinos The Great  , Λεωφ. Πρωταρά 29Β, 5311 Πρωταράς.

Οι υποψηφιότητες για την εκλογή του Προέδρου και των τριών Αιρετών Μελών του Συμβουλίου θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς, κατά προτίμηση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]), στα επισυναπτόμενα έντυπα και να φθάσουν στα γραφεία του Συμβουλίου, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 24/1/2023 και ώρα 12:00 μ..  Οι υποψήφιοι θα λαμβάνουν γραπτή βεβαίωση από τη γραμματεία του Συμβουλίου με την οποία θα επιβεβαιώνεται η λήψη της υποβολής της υποψηφιότητας τους.

Δικαίωμα ψήφου έχει κάθε εγγεγραμμένος κτηματομεσίτης νοουμένου ότι έχει εκδώσει την Ετήσια Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Κτηματομεσίτη για το έτος 2022 ή/και 2023.  Όσον αφορά τα Νομικά Πρόσωπα, δικαίωμα ψήφου έχει μόνο ο Εγγεγραμμένος & Αδειούχος Διευθυντής Κτηματομεσίτης της Εταιρείας.

Η ψήφος είναι προσωπική και δεν μπορεί να ασκηθεί μέσω πληρεξούσιου αντιπροσώπου. Η εξακρίβωση των στοιχείων κάθε κτηματομεσίτη θα γίνεται με την υπόδειξη της πολιτικής του ταυτότητας.

Σημειώνεται ότι, έγκυρα ψηφοδέλτια για ανάδειξη του Προέδρου, θα θεωρούνται εκείνα που θα φέρουν μόνο ένα  σταυρό, ενώ για ανάδειξη των τριών Αιρετών Μελών έγκυρα ψηφοδέλτια θα θεωρούνται εκείνα που θα φέρουν από ένα μέχρι τρεις σταυρούς. Ψηφοδέλτια πάνω στα οποία αναγράφονται ονόματα τα οποία δεν περιλαμβάνονται στον πίνακα των υποβαλλόμενων υποψηφιοτήτων θα θεωρούνται άκυρα. 

Με εκτίμηση,

Μαρίνος Κυναιγείρου 

Πρόεδρος  Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών