Προς Εγγεγραμμένους & Αδειούχους Κτηματομεσίτες

Σε συνέχεια του προηγούμενου σεμιναρίου συνεχίζουμε με τη διοργάνωση νέου σεμιναρίου με σημαντικά θέματα που αφορούν το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας.

Ως Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιμόρφωση των μελών μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει στις καθημερινές σας δραστηριότητες και την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών στους πελάτες και συνεργάτες σας.

Ακόμη ένα σεμινάριο που διοργανώνεται, σε συνεργασία με το Τμήμα Κτηματολογίου & Χωρομετρίας, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 14.00-19.00 στο Ξενοδοχείο Radisson Blue Larnaca (round about Λιμανιού-Αίθουσα Skala, 16ος όροφος) με θέμα: “Υπηρεσίες Κτηματολογίου & Χωρομετρίας

Περαιτέρω στο σεμινάριο αυτό, θα παρευρεθεί τόσο ο Διευθυντής του Τμήματος Κτηματολογίου & Χωρομετρίας, κ. Ελίκκος Ηλία, όσο και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών, κ. Μαρίνος Κυναιγείρου.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επισυνάπτονται.

Το κόστος συμμετοχής το οποίο είναι επιχορηγημένο από το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών, για τους Εγγεγραμμένους Κτηματομεσίτες ανέρχεται στα €70 + ΦΠΑ, αντί στα €120 + ΦΠΑ που είναι το κόστος συμμετοχής για κάθε συμμετέχοντα.

Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να αποστείλουν υπογεγραμμένη την Δήλωση Συμμετοχής στο Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών ([email protected]) το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Σημειώνεται ότι θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.